Mødedag :     1. tirsdag i måned
          Tid :      kl. 18.15
        Sted :     Korporalskroen, Karlslunde
 

 

 

Karlslunde Inner Wheel klub

Opdateret: 04.11.2018  
Skip Navigation Links
 

Næste møde

08. januar 2019 kl. 18.15

Inner Wheel dag

Foredrag ved krigsveteran Jacob Kristiansen

Mødet afholdes på Korporalskroen


05. februar 2019 kl. ca. 17.30 eller 19.00

Spisning på Elverhøj
Vordingborgvej 51, 4600 Køge
fra kl. ca. 17.30 

Foredrag på Krisecenter Hegnetslund
Vordingborgvej 82
4681 Herfølge
kl. 19.00-21.00

Nyt fra ISO
Vi er hen over sommeren lykkedes med at skabe opmærksomhed på Karlslunde Inner Wheel i indtil flere lokalaviser.

Læs hele interviev her
http://www.e-pages.dk/sydkystenweekend/412/40

Kontakt os
Hvis du er interesseret i at høre mere om Inner Wheel Karlslunde er du velkommen til at skrive til jette.bank@webspeed.dk

Q og A
Find svar på de hyppigst stillede spørgsmål her

  NYHEDER

03.11.2018
Inner Wheel Danmark donerer i alt 177.400 kr. til LOKK, Landsorganisation af kvindekrisecentreInner Wheel Danmark har den første weekend i oktober 2018 afholdt landsmøde på Hotel Nyborg Strand.
I den forbindelse uddeltes den årsindsamling, som alle Inner Wheel klubber i Danmark gennem et helt år har indsamlet. De 5 distrikter træffer på skift beslutningen om, hvem der skal have donationen. I år kunne formand Niels Christian Barkholt fra LOKK, Landsorganisation af kvindekrisecentre, modtage en check på kr. 177.400.


Der var stor glæde og taknemmelighed at spore, da han modtog donationen. Niels Christian Barkholt havde ikke på forhånd kendskab til størrelsen af beløbet, som Inner Wheel Danmark havde indsamlet.LOKK arbejder intenst på at forbedre vilkårene både for de voldsudsatte kvinder og børn, der kommer på landets kvindekrisecentre, og for dem, der vælger at komme ud af volden på anden vis. De vil bl.a. arbejde for at få psykologhjælp til kvinderne samt for bedre mulighed for ambulant rådgivning.

Formand Niels Christian Barkholt fortæller, hvor vanskeligt det er at slippe ud af voldens greb, hvorfor det er yderst vigtigt med et helt specielt fokus på området. LOKK er meget afhængige af, at andre støtter og hjælper dem i deres arbejde. De er afhængige af støtte med store eller mindre bidrag for, at de kan gøre et godt stykke arbejde til gavn for kvinder og børn.

I Inner Wheel er vi stolte af at kunne hjælpe LOKK, så at de er med til at forbedre vilkårene for de over 38.000 børn og kvinder, der er udsat for vold i Danmark. Inner Wheel klubberne i Danmark donerer hvert år til rigtig mange projekter, hvor vi kan gøre en forskel. Som et fælles projekt har vi Årsindsamlingen, hvor alle klubber er med. I år ved vi, at der nu er mange flere kvinder og børn, der får hjælp til en bedre tilværelse.

På billedet overrækker nationalpræsident Birgitte Müthel checken til formand Niels Christian Barkholt.

 


03.11.2018
Biernes Liv (En uddøende race, hvis ikke vi passer på)
På klubmødet 4. september 2018 havde vi besøg af Hans Janstrup, hvis vi troede, at vi vidste noget om bier.....så blev vi meget klogere denne aften.
Hans fortalte livligt og med rekvisitter om bierne og deres livscyklus, samt betydningen af hvilken roller de har. Det blev en meget interessant aften for både klubmedlemmer og deres gæster.

    

03.11.2018
Besøg hos venskabsklub Rønne IW
Lørdag d. 26. maj 2018 rejste vi meget tidligt mod Bornholm via Ystad. I Rønne havn blev vi modtaget af Rønne IW i højt humør, solen skinnede fra en skyfri himmel og det tegnede til at blive en alletiders dag.
Dagens program bød på den dejlig køretur fra havnen rundt på Bornholm, velkomst og lidt godt til ganen i privat have, lokalt loppemarked, dejlig frokost på Strandhotel Balka Søbad, samt en guidet rundtur i og omkring Bornholmertårnet, inden turen atter gik mod Rønne havn, færgen til Ystad og bus til København. Vi var meget stille på hjemturen, alle dagens fantastiske oplevelser, indtryk og samtaler havde gjort indtryk. Vi glæder os til at invitere Rønne IW på besøg hos os..

                

03.11.2018
Karlslunde IW logo på Korporalskroen
I foråret 2018 kunne vi alle fejre, at det nu er meget synligt for alle gæster på Korporalskroen at klubben har tilholdssted her.

 

  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 101 lande, opdelt i 168 distrikter og med over 100.000 medlemmer.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS