Mødedag :     1. tirsdag i måned
          Tid :      kl. 18.15
        Sted :     Korporalskroen, Karlslunde
 

 

 

Karlslunde Inner Wheel klub

Opdateret: 11.03.2019  
Skip Navigation Links
 

Næste møde
03. april 2019 kl. 18.15

Auktion på traditionel vis
Medbring 1 indpakket gave, der sælges på auktion.
Overskud går til julemærkehjemmet.

Mødet afholdes på Korporalskroen.

11. maj 2019 kl. 10.30

Sommerudflugt til Ledreborg Slot
Invitation udsendes pr. mail
Tilmelding senest 02. april 2019


Nyt fra ISO
Vi er hen over sommeren lykkedes med at skabe opmærksomhed på Karlslunde Inner Wheel i indtil flere lokalaviser.

Læs hele interviev her
http://www.e-pages.dk/sydkystenweekend/412/40

Kontakt os
Hvis du er interesseret i at høre mere om Inner Wheel Karlslunde er du velkommen til at skrive til jette.bank@webspeed.dk

Q og A
Find svar på de hyppigst stillede spørgsmål her

  NYHEDER

10.03.2019
Besøg på Krisecenter Hegnetslund
I februar var klubmødet henlagt til et besøg på krisecenter for voldsramte kvinder Hegnetslund i Herfølge.
Vi blev modtaget af 2 frivillige, der med stort engagement fortalte om livet på et krisecenter, samt de udfordringer kvinder, børn og ansatte møder i forsøget på at skabe en hverdag.
Der ydes en kæmpe indsats af de frivillige for at holde de danske traditioner i hævd, opgaver som kun kan lade sig gøre via donationer og frivillig arbejdsindsats.
Det var meget inspirerende at høre, hvor stor forskel der kan skabes for kvinder og børn på krisecentret med få midler. Donationer er ikke altid penge, det kan også være tøj, møbler og køkkenudstyr.
De fleste af os gik fra Hegnetslund med en følelse af, at vi med tiden kan være med til at gøre en forskel..
10.03.2019
Foredrag ved krigsveteran Jacob Kristiansen
2019 startede med et foredrag af krigsveteran Jakob Kristiansen.

Det var utroligt spændende at høre Jakob's fortælling om alle de forskellige opgaver og oplevelser han har haft som udsendt til Afganistan over flere omgange
Alle har hørt historier og læst nyheder omkring udsendte og de ogaver, der ligger i den forbindelse, men det er alligevel noget helt andet at få fortællingerne direkte fra en veteran.
Foredraget gjorde dybt indtryk og ikke mindst den frivillige arbejdsindsats der udføres.
Jakob har bl.a stiftet foreningen Veteranskytterne. Du kan læse mere her 

03.11.2018
Inner Wheel DK donerer i alt 177.400 kr. til LOKK

Inner Wheel Danmark har den første weekend i oktober 2018 afholdt landsmøde på Hotel Nyborg Strand.
I den forbindelse uddeltes den årsindsamling, som alle Inner Wheel klubber i Danmark gennem et helt år har indsamlet. De 5 distrikter træffer på skift beslutningen om, hvem der skal have donationen. I år kunne formand Niels Christian Barkholt fra LOKK, Landsorganisation af kvindekrisecentre, modtage en check på kr. 177.400.


Der var stor glæde og taknemmelighed at spore, da han modtog donationen. Niels Christian Barkholt havde ikke på forhånd kendskab til størrelsen af beløbet, som Inner Wheel Danmark havde indsamlet.LOKK arbejder intenst på at forbedre vilkårene både for de voldsudsatte kvinder og børn, der kommer på landets kvindekrisecentre, og for dem, der vælger at komme ud af volden på anden vis. De vil bl.a. arbejde for at få psykologhjælp til kvinderne samt for bedre mulighed for ambulant rådgivning.

Formand Niels Christian Barkholt fortæller, hvor vanskeligt det er at slippe ud af voldens greb, hvorfor det er yderst vigtigt med et helt specielt fokus på området. LOKK er meget afhængige af, at andre støtter og hjælper dem i deres arbejde. De er afhængige af støtte med store eller mindre bidrag for, at de kan gøre et godt stykke arbejde til gavn for kvinder og børn.

I Inner Wheel er vi stolte af at kunne hjælpe LOKK, så at de er med til at forbedre vilkårene for de over 38.000 børn og kvinder, der er udsat for vold i Danmark. Inner Wheel klubberne i Danmark donerer hvert år til rigtig mange projekter, hvor vi kan gøre en forskel. Som et fælles projekt har vi Årsindsamlingen, hvor alle klubber er med. I år ved vi, at der nu er mange flere kvinder og børn, der får hjælp til en bedre tilværelse.

På billedet overrækker nationalpræsident Birgitte Müthel checken til formand Niels Christian Barkholt.


 

03.11.2018
Biernes Liv (En uddøende race, hvis ikke vi passer på)
På klubmødet 4. september 2018 havde vi besøg af Hans Janstrup, hvis vi troede, at vi vidste noget om bier.....så blev vi meget klogere denne aften.
Hans fortalte livligt og med rekvisitter om bierne og deres livscyklus, samt betydningen af hvilken roller de har. Det blev en meget interessant aften for både klubmedlemmer og deres gæster.

    


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS